Kontakt


Att nå styrelse och andra medlemmar

E-post

Om du vill kontakta föreningen, kan du e-posta till kontakt(snabel-a)ulug.se. Vill du kontakta ordförande direkt, kan du skriva till ordforande(snabel-a)ulug.se.

E-postlistor/sändlistor

När du blir medlem, lägger vi till dig på föreningens sändlista (e-postlista). Där får du inbjudningar till våra träffar och andra aktiviteter. Är du inte med på listan, men vill gå med, skickar du ett e-postmeddelande till utskick-request(snabel-a)ulug.se. Vill du se tidigare utskick, titta i arkivet.

Du kan även delta i föreningens diskussionslista. Här kan du gå med om du vill diskutera med andra ulug-medlemmar, om ULUG:s verksamhet eller Linux- eller FOSS-relaterat i allmänhet. Signa upp genom att skicka ett mail till diskussion-request(snabel-a)ulug.se?subject=subscribe. Vill du se tidigare diskussioner, titta i arkivet.

Webb och RSS

Vår webbplats är vår primära informationskanal. Du kan också få våra nyheter som RSS-flöde.

Meetup

Vi postar info om alla våra aktiviteter på Meetup. Där går det att anmäla sig till evenemangen, med det är inte obligatoriskt.

Slack

Du finner oss i kanalen #ulug på Uppsala Tech’s slack-server. E-posta hello(snabel-a)uppsalatech.se så får du ett konto att logga in med på Uppsala Tech Slack